Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di foglie di cavolo verza a listerelle
    600 g
  • di acqua
    800 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di burro (opcjonalnie) + q.b.
    20 g
  • di fette di pane
    160 g
  • di pancetta affumicata a fette
    200 g
  • di Fontina a tocchetti
    200 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 653.5 kcal / 2734 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...