
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di foglie di cavolo verza a listerelle600 g
-
di acqua800 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di sale1 cucchiaino raso
-
di burro (opcjonalnie) + q.b.20 g
-
di fette di pane160 g
-
di pancetta affumicata a fette200 g
-
di Fontina a tocchetti200 g
-
di Parmigiano reggiano grattugiato40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
653.5 kcal /
2734 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
45.8 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy