Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 38.2 mg
Alternatywne przepisy
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Pasta gratinata
50min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Zuppa di baita
45min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min
Insalata di ravanelli e spinaci
15 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Risotto ai porri e burrata
35min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min