
Urządzenia i Akcesoria
Torta di asparagi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Base
-
200 g di farina + q.b. per infarinare
-
100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
-
150 g di ricotta scolata
-
1 cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di pepe
Ripieno
-
30 g di Grana Padano a pezzi (3 cm)
-
50 g di scamorza (o provola) a pezzi
-
100 g di asparagi lessati e a pezzi 2-3 cm
-
100 g di ricotta scolata
-
3 uova (da 60 g circa)
-
1 cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
393 kcal /
1645 kJ
Białko
16.1 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte...Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy