Sformatini di verza e mortadella

Sformatini di verza e mortadella

3.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 250 g di verza + 4 foglie
  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di mortadella a cubetti
  • 300 g di ricotta scolata dal siero
  • 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364 kcal / 1523 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...