Urządzenia i Akcesoria
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
Dough
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sun-dried tomatoes30 g
-
water130 g
-
milk100 g
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled25 g
-
flour500 g
-
olive oil40 g
-
salt1 ½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
olive oil for greasing1 tbsp
-
breadcrumbs for sprinkling2 tbsp
-
pesto rosso50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.3 mg
Białko
10 g
Kalorie
1146 kJ /
273.9 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Spiced Almond Milk
15 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Stracciatella Soup
30 min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Brak ocen
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min