Urządzenia i Akcesoria
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
Dough
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sun-dried tomatoes30 g
-
water130 g
-
milk100 g
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled25 g
-
flour500 g
-
olive oil40 g
-
salt1 ½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
olive oil for greasing1 tbsp
-
breadcrumbs for sprinkling2 tbsp
-
pesto rosso50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.3 mg
Białko
10 g
Kalorie
1146 kJ /
273.9 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persimmon fruity dream
10 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1 godz.
Little Bird Pancakes
40 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Steamed Peas
20 min
Steamed Broccoli
25 min
Steamed Carrot Slices
25 min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min