Apricot yoghurt dip with curry
TM31 TM5 TM6

Apricot yoghurt dip with curry

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 240 g canned apricots, drained (weight after draining)
  • 150 g plain yoghurt (3,5 % fat)
  • 120 g ketchup
  • 40 g lemon juice
  • 2 tsp curry powder
  • ½ tsp fine salt
  • 3 pinches ground cayenne pepper

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
1855 kJ / 442 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy