Apricot yoghurt dip with curry

Apricot yoghurt dip with curry

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete Recipe

Składniki

  • canned apricots drained (weight after draining)
    240 g
  • plain yoghurt (3,5 % fat)
    150 g
  • ketchup
    120 g
  • lemon juice
    40 g
  • curry powder
    2 tsp
  • fine salt
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    3 pinches

Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe

Kalorie 442 kcal / 1855 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...