Urządzenia i Akcesoria
Vegetable fideuá
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
1 - 2 tsp saltstock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Reuben's Stew
5 min
Sauerkraut soup
50 min
Potato Pancakes
45 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Vegetable Waffles
15 min
Gozleme
1 godz. 15 min
Veggie Rolls
45 min