![Vegetable fideuá Vegetable fideuá](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3AEDA210-FB43-47D3-8C1D-BB93DEAE80B5/Derivates/853D9F7B-F711-49A2-BEEF-82B6726AB142.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 garlic cloves
- 120 - 150 g onion, cut into quarters
- 1 chilli, dried, without stalk and seeds
- 100 g green pepper, cut into small pieces
- 100 g red pepper, cut into small pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g green asparagus, without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces
- 150 g button mushroom, fresh, sliced
- 150 g ripe tomatoes, cut into small pieces
- 1 pinch saffron threads
- ½ tsp food colouring, yellow (see tip)
- 800 g water
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
lub 1 - 2 tsp salt - 350 g fideua noodles
- 50 g green peas, frozen
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 48.2 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Green Smoothie
10min
Chicken galantine with dill yoghurt
3ч. 25 мин.
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1hod. 10min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Creamy carrot and lentil soup
35min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 分钟
Crispy turkey and lentil meatballs
40 分钟
Couscous with lamb and vegetables
50 Min
Carrot Croquettes
1hod. 10min
Raspberry and orange buttermilk ice cream
10min
Vegetable pilaf
1 Std.