
Urządzenia i Akcesoria
Pain de saumon, crème citronnée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 parts
Składniki
-
5 g de beurre doux pour le moule
-
700 g de saumon frais
-
6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
3 œufs
-
20 brins de ciboulette fraîche ciselés
-
3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
-
20 g de jus de citron
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
258 kcal /
1080 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Entrées de fêtes
10 Przepisów
Francja
Francja