Pain de saumon, crème citronnée

Pain de saumon, crème citronnée

4.7 101 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • 5 g de beurre doux pour le moule
  • 700 g de saumon frais
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 œufs
  • 20 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de jus de citron

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 258 kcal / 1080 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...