
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'amandes en poudre
- 30 g de beurre pour les ramequins
- 6 clémentines détaillées en suprêmes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kcal / 2088.5 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Błonnik
- 3 g