Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'amandes en poudre
- 30 g de beurre, pour les ramequins
- 6 clémentines, détaillées en suprêmes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2088.5 kJ / 503 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mug cake à la ricotta et aux myrtilles
25 Min
Le milhassou
2 Std.
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Gratin poire-banane
55min
Gratin de poire aux amandes
45min
Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
45min
Clafoutis figues-amandes
50 Min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1 Std. 5 Min
Gratin aux figues
15 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Mousse aux pommes
40min