
Urządzenia i Akcesoria
Mouclade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
80 g d'échalotes
-
5 brins de persil frais, équeutés
-
40 g de beurre doux
-
100 g de pineau des Charentes
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées de bouchot
-
100 g de crème fraîche
-
3 jaunes d'œufs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376 kcal /
1569 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade en France
10 Przepisów
Francja
Francja