Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies au chèvre et au thym
40min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Fleurs chorizo-feta
35min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Flan express au roquefort
30min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Crackers au fromage
1h
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min