Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10min
Gougères
40 min
Crackers au fromage
1h
Crème ibérique
5min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Verrine saumon-endive
10min
Sablés au parmesan
1h
Terrine de saumon à tartiner
3h
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min