Urządzenia i Akcesoria
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
1 blanc d'œuf
-
50 g de crème liquide 35% m.g.
-
100 g de mascarpone
-
30 g de sucre en poudre
-
6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve coupés en brunoise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
1.7 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verrines desserts
7 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 godz. 30 min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Mousse aux pommes
40 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Verrine à la pomme
30 min