Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Tarte au citron destructurée
20 dk
Fruité acidulé
50 dk
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Terrine en fraîcheur de crudités
4hod. 10min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Délice au Carambar
2sa 30 dk
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Tarte au citron destructurée
20 dk
Mousse aux pommes
40 dk