Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à l'abricot
2h
Tarte au citron destructurée
20 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Fruité acidulé
50 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Verrine à la pomme
30 min
Mousse aux pommes
40 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Mousse au chocolat magique
15 Min