Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 238 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5u. 50min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Ballotine comme un macaron
25 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min.
Mousses de betterave en deux façons
15 Min