Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 238 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Ballotine comme un macaron
25min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mousses de betterave en deux façons
15min