Blanquette de saumon aux champignons des bois

Blanquette de saumon aux champignons des bois

4.7 755 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de carottes coupée en bâtonnets
  • 200 g de blancs de poireau émincé dans la longueur
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 600 g de saumon frais détaillé en cubes (3 cm env.)
  • 8 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 25 g de farine
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 25 g de beurre demi-sel
  • 400 g de champignons des bois frais variés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33.8 g
Kalorie 1712 kJ / 409 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...