Poisson au curry

Poisson au curry

4.5 382 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de gingembre
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de curry en poudre
  • 350 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction de goûts
  • 350 g de pommes de terre détaillées en gros dés
  • 250 g de carottes coupées en tronçons
  • 500 g de filets de poisson blanc cabillaud ou julienne par ex.
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
  • 300 g de lait de coco

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 518 kcal / 2173 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...