Osso-buco

Osso-buco

4.5 265 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
    1000 - 1200 g
  • de farine
    20 g
  • tomates épluchées et coupées en quatre
    3
  • branche de céleri coupée en morceaux
    1
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de concentré de tomate
    35 g
  • cube de bouillon de volaille
    ½
  • bouquet garni
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 421 kcal / 414 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...