Cabillaud chorizo-tomate

Cabillaud chorizo-tomate

4.6 663 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 500 g de tomates coupées en morceaux (4-5 tomates)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 branche de thym frais
  • 400 g de dos de cabillaud
  • 10 tranches de chorizo (de grandes tranches coupées très finement)
  • 3 pincées de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382 kcal / 1599 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...