Urządzenia i Akcesoria
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread (approx. 1 slice), torn into pieces40 g
-
full cream milk40 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fish sauce2 tsp
-
beef mince500 g
-
water500 g
Glaze
-
honey80 g
-
soy sauce40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime zest only1
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
unsweetened coconut water125 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Salad
-
vermicelli noodles150 g
-
boiling water for soaking
-
green lettuce leaves
-
cucumber deseeded and cut into slices on the diagonal1
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only4 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)1
-
spring rolls cut into 3 pieces (see Tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3057.6 mg
Białko
43 g
Kalorie
2559 kJ /
609.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton wrappers
55 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Layered lamb curry
1 godz.
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.