Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)

Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)

4.5 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Meatballs
  • bread (approx. 1 slice), torn into pieces
    40 g
  • full cream milk
    40 g
  • fresh lemongrass white part only
    1 stalk
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    1
  • fish sauce
    2 tsp
  • beef mince
    500 g
  • water
    500 g
Glaze
  • honey
    80 g
  • soy sauce
    40 g
  • fish sauce
    1 tbsp
  • lime zest only
    1
Nuoc cham dressing
  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • fish sauce
    60 g
  • white vinegar
    60 g
  • unsweetened coconut water
    125 g
  • caster sugar
    2 tbsp
  • lime juice
    2 tbsp
Salad
  • vermicelli noodles
    150 g
  • boiling water for soaking
  • green lettuce leaves
  • cucumber deseeded and cut into slices on the diagonal
    1
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • fresh Thai basil leaves only
    4 sprigs
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
    1
  • spring rolls cut into 3 pieces (see Tips)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3057.6 mg
Białko 43 g
Kalorie 2559 kJ / 609.3 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 71.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...