![Sweet tamarind fish with mixed vegetables Sweet tamarind fish with mixed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a3498487-fa46-47a0-a9dc-122f8c8333d3/Derivates/f76e55e2-acca-4a4d-8b79-e3124da2ddd8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g basmati rice
- 1150 g water
- 1 tsp salt
- 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
- ½ red capsicum, cut into strips
- 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- 4 garlic cloves
- 3 eschalots
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 40 g tamarind paste
- 30 g fish sauce
- 45 g palm sugar
- 2 tsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1696.8 kJ / 404 kcal
- Białko
- 40.9 g
- Węglowodany
- 56.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1070.7 mg
Alternatywne przepisy
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Pad see ew
30 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min