Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Białko
- 155.4 g
- Węglowodany
- 173.3 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 24.3 g
- Sód
- 2325.9 mg
Alternatywne przepisy
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Fish with ginger lime sauce
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Prawn and chicken laksa
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Asian cucumber salad
10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Wonton soup (pork)
45min