Urządzenia i Akcesoria
Fruit and nut loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 50 min
24 slices
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
246.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
592.6 kJ /
141.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spelt bread
26 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Almond quinoa pastry
50 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Fruit scones
30 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min