Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 81.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 2179.1 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Chicken stock paste
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Sweet and sour pork
40min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Wonton soup (pork)
45min