Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Chilli miso sauce
-
garlic cloves4
-
sesame oil100 g
-
red miso paste (see Tips)100 g
-
sesame seeds40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
chilli paste (see Tips)15 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
Pork belly with noodles
-
brown onion cut into wedges (1 cm)120 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and cut into pieces75 g
-
black peppercorns10 g
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred2
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm x 10 cm)800 g
-
lemongrass white part only, bruised1 stalk
-
dried ramen noodles150 g
-
olive oil1 tbsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
sesame seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2179.1 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
4520.5 kJ /
1076.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork pies
2 Std. 20 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Korean fried chicken
4 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min