Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pasta with lemon and capers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
olive oil120 g
-
spaghetti broken into halves350 g
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith4 pieces
-
hot smoked trout flaked into pieces (see Tip)150 g
-
pickled capers drained3 tbsp
-
lemon juice to taste40 - 60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.2 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2837 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Curry laksa
45 min
Mushroom bolognaise
45 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Prawn noodle curry
10 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Hearty seafood chowder
45 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Garlic prawns
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min