![Smoked trout pasta with lemon and capers Smoked trout pasta with lemon and capers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC76238D-A219-493A-B542-B306510D39E0/Derivates/A4FF7974-2721-4C15-8E50-BB6668024E97.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 120 g olive oil
- 350 g spaghetti
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
- 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
- 40 - 60 g lemon juice, to taste
- 3 tbsp pickled capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2837 kJ / 675.5 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 65.1 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 372.2 mg
Alternatywne przepisy
Curry laksa
45 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Chilli crab pasta
35 min
Seafood and corn chowder
40 Min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min