Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pasta with lemon and capers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
olive oil120 g
-
spaghetti broken into halves350 g
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith4 pieces
-
hot smoked trout flaked into pieces (see Tip)150 g
-
pickled capers drained3 tbsp
-
lemon juice to taste40 - 60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.2 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2837 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced coriander prawns
25 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Tom kha prawns
25 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Linguine with salmon and herbs
25 min