Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pasta with lemon and capers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
olive oil120 g
-
spaghetti broken into halves350 g
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith4 pieces
-
hot smoked trout flaked into pieces (see Tip)150 g
-
pickled capers drained3 tbsp
-
lemon juice to taste40 - 60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372.2 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2837 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Salmon niçoise salad
35 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min