Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154.5 mg
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2j 5 menit
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Chilli garlic prawns
10 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Wonton soup (pork)
45 Min