Urządzenia i Akcesoria
Nam Jim
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
195.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
286 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Asian-style mussels
30 min
Coleslaw
10 min
Basil pesto
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Thai green curry paste
10 min
Cherry delight
15 min
Marinated capsicum
55 min
Asian dipping sauce
25 min
Retro prawn cocktail
20 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min