Urządzenia i Akcesoria
Nam Jim
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
195.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
286 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai red curry paste
15 min
Thai red curry paste
10 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 godz. 55 min
Chaat masala
10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Dukkah
25 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min