Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with Asian greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1878.6 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Miso salmon broth
40 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Goi muc (squid salad)
45 min