Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with Asian greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1878.6 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Thai chicken wraps
40 min
Mexican chicken soup
30 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min