Urządzenia i Akcesoria
Not quite nasi goreng
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Satay sauce
-
tamari20 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces25 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh red bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
coconut flakes toasted30 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
natural almond butter (see Tips)60 g
-
coconut water or water50 g
Nasi goreng
-
chicken thigh fillet cut into strips (approx. 1 x 1 cm)300 g
-
tamari3 tbsp
-
fish sauce (sugar free)1 tbsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 tbsp
-
cauliflower broken into florets (approx. 3 cm)200 g
-
white cabbage cut into pieces (3 cm)200 g
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
curry powder (see Tips)2 tsp
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
celery cut into pieces (1-2 cm)1 stalk
-
water300 g
-
medium raw prawns peeled, deveined and cut into halves10
-
eggs4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sesame oil (optional)1 tsp
-
tomatoes cut into slices, to serve4
-
continental cucumber cut into slices, to serve½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1750.8 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
1695.3 kJ /
403.7 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Pork san choy bau
25 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Thai chicken wraps
40 min
Pad kra pow
45 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Curry laksa
45 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Nasi goreng
40 min