Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Risotto aux cèpes
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta aux olives
45min
Canapés de polenta sans gluten
2 godz. 30 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Panisses
30 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min