Rillettes de carotte aux herbes et épices

Rillettes de carotte aux herbes et épices

4.3 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 400 g de carottes coupées grossièrement (3-4 cm)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 4 branches de coriandre fraîche équeutées, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 branches de menthe fraîche équeutées, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 branches de persil frais équeutées, à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de gingembre frais
  • 10 g de curcuma frais
    1 c. à soupe de curcuma en poudre
  • 100 g de fromage frais, type Madame Loïk

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 121.8 kcal / 504.8 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...