Butternut à la cannelle, œuf mollet

Butternut à la cannelle, œuf mollet

3.9 90 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 500 g de courge butternut épluchée en fines tranches
  • 1 c. à soupe de cannelle en poudre
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 œufs
  • 40 g de canneberges déshydratées
  • 300 g de pommes acidulées en fines tranches
  • 100 g de roquette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 465 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...