
Urządzenia i Akcesoria
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino secco piccante (opcjonalnie)1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di zucchine a rondelle (2-3 mm)150 g
-
di pinoli sgusciati20 g
-
di olive taggiasche denocciolate40 g
-
di uvetta30 g
-
di acqua1000 g
-
di sale preferibilmente integrale1 cucchiaino
-
di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
315 kcal /
1318 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy