Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

4.6 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchine a rondelle (2-3 mm)
    150 g
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g
  • di uvetta
    30 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 cucchiaino
  • di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 315 kcal / 1318 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...