Strudel verza e porri (vegan)

Strudel verza e porri (vegan)

4.4 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Sfoglia
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di farina di riso
    50 g
  • di acqua
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    5 g
Ripieno
  • di foglie di verza a pezzi
    100 g
  • di porri a pezzi
    60 g
  • di cipolla bianca a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di passata di pomodoro
    2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di semi di girasole
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 252 kcal / 1054 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 27.2 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...