Lasagne pecorino e cavolo nero
TM5 TM31 TM6

Lasagne pecorino e cavolo nero

4.4 (34 oceny)

Składniki

Pesto di cavolo nero

  • 500 g di acqua
  • 300 g di cavolo nero
  • 40 g di pinoli
  • 40 g di mandorle
  • 50 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di pecorino Romano
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva

Besciamella

  • 500 g di latte
  • 20 g di burro
  • 50 g di farina
  • 1 pizzico di sale

Terminare la preparazione

  • 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
  • 300 g di mozzarella a tocchetti
  • Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
  • pangrattato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1744.6 kJ / 417 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
31.5 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy