Pesto di mandorle e tofu (vegan)

Pesto di mandorle e tofu (vegan)

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di mandorle pelate
    50 g
  • di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
    1 pezzettino
  • spicchio di aglio
    1
  • di timo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    150 g
  • di tofu naturale a pezzi
    70 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1864 kcal / 7799 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 194 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...