
Urządzenia i Akcesoria
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di mandorle pelate50 g
-
di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)1 pezzettino
-
spicchio di aglio1
-
di timo fresco le foglioline lavate3 rametti
-
di olio extravergine di oliva + q.b.150 g
-
di tofu naturale a pezzi70 g
-
di sale preferibilmente integrale1 pizzico
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
1864 kcal /
7799 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
194 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy