Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino

Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 porzioni

Składniki

  • di cetriolo pelato e a pezzi (2-3 cm) + q.b.
    150 g
  • avocado maturo la polpa a pezzi (2-3 cm)
    1
  • di scalogno (opcjonalnie)
    30 g
  • di acqua
    200 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    25 g
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di cumino in polvere
    2 pizzichi
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • semi di chia a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 67 kcal / 280 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...