
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 porzioni
Składniki
-
di cetriolo pelato e a pezzi (2-3 cm) + q.b.150 g
-
avocado maturo la polpa a pezzi (2-3 cm)1
-
di scalogno (opcjonalnie)30 g
-
di acqua200 g
-
di succo di limone spremuto fresco e filtrato25 g
-
di menta fresca le foglioline lavate e asciugate1 rametto
-
di cumino in polvere2 pizzichi
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
semi di chia a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
67 kcal /
280 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un mare di freschezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy