
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
10 porzioni
Składniki
-
di carota pelata e a rondelle50 g
-
di sedano a rondelle50 g
-
di pomodorini tipo Piccadilly, a metà800 g
-
di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate6 foglie
-
di polpa di avocado maturo a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di zucchero1 cucchiaino colmo
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di peperoncino secco piccante1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
88 kcal /
368 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un mare di freschezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy