Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di sedano, a rondelle
- 800 g di pomodorini tipo Piccadilly, a metà
- 6 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di polpa di avocado maturo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di peperoncino secco piccante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Gazpacho
15 min
Zuppa di pomodoro e mango
40 Min
Crema di pomodoro
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Gazpacho di carote
10min
Mousse di carote e sedano
40 Min