Wersje kompatybilne
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 1 cucchiaino di alga wakame, in fiocchi
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2665 kJ / 637 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù alla soia (vegan)
40min
Hummus di fagioli e yogurt
15 分钟
Chili di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 godz. 20 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 godz. 20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Chili di seitan (vegan)
30 分钟
Hummus di barbabietola (vegan)
15 分钟
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 分钟
Purè di ceci al curry (vegan)
35min