
Urządzenia i Akcesoria
Hummus di fagioli e yogurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate2 rametti
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)1
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di fagioli cannellini in scatola scolati400 g
-
di succo di limone spremuto fresco15 g
-
di yogurt greco magro bianco100 g
-
di paprika dolce1 cucchiaino
-
di cumino in polvere1 pizzico
-
di pepe macinato1 pizzico
-
pomodori secchi sott'olio sgocciolati3
-
pane tostato, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
209 kcal /
874 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Uno yogurt al giorno...
10 Przepisów
Włochy
Włochy