Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mandorle pelate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 500 g di cavoletti di Bruxelles (se grandi tagliati a metà)
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
Alternatywne przepisy
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Contorno di verza
35min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 分钟
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Insalata di cavolo al curry
50 分钟
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Porri in agrodolce al Varoma
30 分钟
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Radicchio in saor
3h 45min