Minestra di porri e farro con pesto alle noci

Minestra di porri e farro con pesto alle noci

4.1 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di salvia fresca piccole, lavate
    15 foglie
  • di gherigli di noci
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di porri a pezzi
    200 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di farro (cottura 10 minuti)
    120 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 464.3 kcal / 1942.5 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 28.3 g
Węglowodany 45.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 859.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...