Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio di semi di arachidi
-
200
g di funghi shiitake freschi, in quarti
lub 200 g di funghi champignon freschi, in quarti - 150 g di carote, a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g di porro a rondelle sottili
- 900 g di brodo vegetale
- 40 g di miso
- 80 g di acqua
- 250 g di tofu a dadini (1 cm)
- 6 cipollotti verdi a fettine sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Tahina
30 min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Chili (vegan)
40min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Hummus di ceci
9h 20min