Zuppa di miso con verdure

Zuppa di miso con verdure

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzione

Składniki

  • di olio di semi di arachidi
    10 g
  • di funghi shiitake freschi in quarti
    200 g
    200 g di funghi champignon, freschi, in quarti
  • di carote a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
    150 g
  • di porro a rondelle sottili
    95 g
  • di brodo vegetale
    900 g
  • di miso
    40 g
  • di acqua
    80 g
  • di tofu a dadini (1 cm)
    250 g
  • cipollotti verdi a fettine sottili
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 90 kcal / 377 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...