Zuppa di miso con verdure
TM5 TM6

Zuppa di miso con verdure

4.3 (25 ocen)

Składniki

  • 10 g di olio di semi di arachidi
  • 200 g di funghi shiitake freschi, in quarti
    lub 200 g di funghi champignon freschi, in quarti
  • 150 g di carote, a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
  • 95 g di porro a rondelle sottili
  • 900 g di brodo vegetale
  • 40 g di miso
  • 80 g di acqua
  • 250 g di tofu a dadini (1 cm)
  • 6 cipollotti verdi a fettine sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
377 kJ / 90 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy