Chili (vegan)

Chili (vegan)

4.8 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • stecca di cannella
    ½
  • di pepe misto in grani
    ½ cucchiaino
  • di semi di coriandolo
    1 cucchiaino
  • di semi di cumino
    1 cucchiaino
  • di carota a pezzi
    100 g
  • di peperone rosso senza semi, a pezzi
    180 g
  • di coriandolo fresco le foglioline + q.b.
    5 rametti
  • di cipolla dorata a pezzi
    150 g
  • spicchi di aglio
    2
  • peperoncini "occhio d'uccello", freschi senza semi
    2
  • di olio di oliva
    30 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di acqua
    80 g
  • di ceci bianchi in scatola scolati
    400 g
  • di fagioli cannellini in scatola scolati
    400 g
  • di fagioli rossi in scatola scolati
    400 g
  • di concentrato di pomodoro
    1 cucchiaio
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiai
  • di peperoncino rosso secco
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 196 kcal / 1180 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...