Urządzenia i Akcesoria
Southern-style pork and bean casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
pork tenderloin all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)250 g
-
diced bacon150 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
ground smoked paprika2 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste2 tbsp
-
English mustard2 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water400 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 tbsp
-
natural yoghurt4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1750.6 mg
Białko
36 g
Kalorie
1768.8 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min