Urządzenia i Akcesoria
Barley, bacon and chorizo soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
bacon cut into cubes (2 cm)200 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)200 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
dried oregano to taste2 - 4 tsp
-
celery stalks cut into pieces (1 cm)3
-
carrots cut into pieces (1 cm)2
-
tomato paste80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
water1100 g
-
pearl barley200 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1981.8 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1387.3 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Lamb and barley soup
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
One pot pasta with chorizo
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min