Urządzenia i Akcesoria
Beef and mushroom hot pot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)700 - 800 g
-
plain flour40 g
-
garlic cloves2
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)2
-
oil plus extra for brushing1 tbsp
-
brown onion cut into eighths1
-
bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)2
-
red wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
potatoes peeled and cut into thin slices (5 mm)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
584.1 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1509.8 kJ /
359.5 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken curry
35 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min