Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Białko
- 86.3 g
- Węglowodany
- 99.5 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 15.1 g
- Sód
- 2566 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and almond stir-fry
30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chicken à la king
40 min
Beef and potato massaman curry
2h 10 min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Pasta with tuna
30 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Mexican chicken stew
40 min