
Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut into pieces (see Tips)40 g
-
milk40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364.5 kcal /
1531 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
1106.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and cashews
55 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min