Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut into pieces (see Tips)40 g
-
milk40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.7 mg
Białko
30 g
Kalorie
1531 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2023
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Stack up the savings
117 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
183 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
120 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Your Cookidoo® Kitchen Maestro
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Bolognese sauce
40 min