Urządzenia i Akcesoria
Beef "Burgundy"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet trimmed750 g
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)4 pieces
-
pickling onions8
-
button mushrooms cut into halves200 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper to season
-
red Burgundy wine (see Tips)100 g
-
tomato paste40 g
-
carrots peeled2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour (see Tips)3 tbsp
-
salt to season
-
crusty bread to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1504 mg
Białko
58.7 g
Kalorie
3037.4 kJ /
723.2 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min