Urządzenia i Akcesoria
Beef Burgundy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves250 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh thyme1 sprig
-
olive oil20 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)200 g
-
beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)800 g
-
plain flour1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into slices (5 mm)400 g
-
red Burgundy wine250 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
button mushrooms brushed clean and cut into halves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1149.4 mg
Białko
36.4 g
Kalorie
1270.7 kJ /
302.6 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken à la king
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min