Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in red pepper sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)2
-
day old bread crusts removed40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)30 g
-
beef mince500 g
-
dried Italian herbs1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Red pepper sauce
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
sultanas (see Tips)20 g
-
ripe tomatoes cut into quarters100 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 4 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
roasted whole red pepper strips250 g
-
water100 g
-
pita breads warmed, to serve (see Tips)4
-
crispy fried onions to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1186.6 mg
Białko
42.4 g
Kalorie
2119.4 kJ /
504.6 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Spiced lamb pie
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min